Bravarski radovi

Bravarski radovi

Naša firma je osposobljena za širok raspon bravarskih radova. Naše usluge bravarije su usmjerene, ali ne ograničene, na čelik i razne čelične profile, metalnu galanteriju te specijalizirane bravarske usluge za određene industrije. Obratite nam se s povjerenjem za svaku vrstu bravarskih radova.Iz naše ponude izdvajamo:

Stubišta i spiralne stepenice, rukohvati

Spiralne stepenice su vrlo prilagodljiv način dizajniranja stubišta, uz bogate mogućnosti organizacije i izvedbe. Stubišta ovog tipa mogu izvrsno ukrasiti kao i uštedjeti prostor. Ipak, za izradu i postavljanje spiralnih stepenica, kao i stubišta uopće, potrebno je kvalitetno planiranje. Naša firma kod spiralnih stepenica i stepeništa sudjeluje u svim dijelovima procesa, od planiranja do montaže. Pri radu uvijek kombiniramo vrhunski vizualni dizajn s funkcionalnosti proizvoda. Upoznati smo i stručni kod izrade modela, vodeći računa o svim elementima, od visine i kuta zakreta, do visine i preklopa gazišta. Stepenice izrađujemo prema vašim željama i potrebama u raznim stilovima i izvedbama, uključujući kovano željezo. Naša usluga izrade stepenica uključuje i stručnu montažu na licu mjesta. Osim stubišta i spiralnih stepenica, izrađujemo i postavljamo ograde za stubišta.

Rukohvati
Stepenište
Balkonska ograda

Moderna bravarija

Naša firma slijedi modern trendove bravarskih usluga i u svojoj ponudi nudi usluge bravarije u tradicionalnoj, odnosno rustikalnoj izvedbi, kao i modernu bravariju koja uključuje izradu proizvoda u modernism izvedbama odraznih čeličnih profila. Moderne izvedbe interijera često koriste metal ili kombinaciju metala i drva za izvedbu stubišta. U našoj ponudi proizvoda možete pronaći bogat pregled modernih i tradicionalnih izvedbi bravarije.

Metalna galanterija

Nudimo širok izbor galanterije za potrebe unutarnjeg i vanjskog uređenja. Naši proizvodi uključuju stepeništa, rukohvate, stubišne ograde, gazišta, nosače i ostalu galanteriju za unutarnje uređenje. Galanterija za vanjsko uređenje uključuje ograde, balkone, prozorske zaštite, vrata, dimnjake, nadstrešnice,ulazna vanjska vrata i dvorišna vrata. Obratite nam se s upitom!

Ugostiteljski program

Posebna ponuda ugostiteljskog programa pokriva sve potrebno za unutarnje uređenje ugostiteljskih objekata. U sklopu ugostiteljskog programa izrađujemo u prvom redu proizvode koji kombiniraju metal i drvo – od barskih stolova i stolica do raznih vrsta ormarića, nosača za namještaj i ostalog. Prilagođavamo se vašim potrebama!

Certifikat       Europska unija       ESIF financijski instrumenti